Διεξαγωγή Συνεδρίου ΕΡΕΕ (Θεσσαλονίκη, 8-9/4/2019) - Γραφείο ΟΕΥ Μόσχας

Το εν θέματι συνέδριο διοργανώθηκε από το Ελληνο-Ρωσικό Επιμελητήριο με σκοπό αφ’ ενός να παρακινήσει τις επιχειρήσεις της Βόρειας Ελλάδας να δραστηριοποιηθούν εντονότερα στη ρωσική αγορά, στην οποία σημειωτέον υπάρχουν πολύ ευνοϊκές προοπτικές συνεργασιών και αφ’ ετέρου να ενημερωθούν οι ήδη δραστηριοποιούμενες στη Ρωσία επί θεμάτων τεχνικών και θεσμικών (όπως η λειτουργία των τελωνείων, η πρόσβαση στις κρατικές προμήθειες, η εναρμόνιση με τις ισχύουσες πιστοποιήσεις).

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Υφυπουργός Εξωτερικών κος Μπόλαρης, εκπρόσωπος της Περιφέρειας, ο Πρόεδρος του Ελληνο-Ρωσικού Επιμελητηρίου, κος Μπακόλας και ο Πρόεδρος του Παραρτήματος του Επιμελητηρίου στη Θεσσαλονίκη, κος Σκαρλάτος.

Σε συνεργασία με το Γραφείο ΟΕΥ Μόσχας, προσκλήθηκαν από τη Ρωσία στελέχη δημοσίων υπηρεσιών και επιχειρήσεων, μεταξύ των οποίων η Γενική Επιθεωρήτρια των Ρωσικών Τελωνείων, κα Irina SHEKUN, ο πρόεδρος του τμήματος Ελλάδος του ΕμποροΒιομηχανικού Επιμελητηρίου Μόσχας, κος Αναστασιάδης, , ο πρόεδρος της Ρωσικής Εθνικής Επιτροπής της Μαύρης Θάλασσας, κος Victor ARCHIPOV, Ρώσοι εκτελωνιστές και εκπρόσωποι αλυσίδων καταστημάτων και εισαγωγικών επιχειρήσεων.

Περισσότερα...

Συνέδριο στη Θεσσαλονίκη για την ανάπτυξη των ελληνορωσικών εμπορικών σχέσεων

Το Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο διοργανώνει διήμερο συνέδριο στη Θεσσαλονίκη με θέμα:
«Ελληνορωσικές εμπορικές σχέσεις: διευρύνοντας επιχειρηματικούς ορίζοντες και εξαγωγικές πρακτικές».

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί από την Δευτέρα 8 έως και την Τρίτη 9 Απριλίου 2019, στο ξενοδοχείο GRAND HOTEL, στη Θεσσαλονίκη.

Στόχοι του συνεδρίου είναι να πραγματοποιηθούν:

  • Ουσιαστικές εμπορικές επαφές επιχειρηματιών.
  • Συναντήσεις εμπειρογνωμόνων για θέματα πιστοποιήσεων, εξαγωγικών διαδικασιών, διατραπεζικών συναλλαγών, εκτελωνισμών, μεταφορών και αποθήκευσης.

Περισσότερα...

«ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ – ΕΛΛΑΔΑ 365 ΜΕΡΕΣ» & το «2ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ», 3-7 Απριλίου 2019

Αξιότιμοι Κυρίες/Κύριοι,

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι η  εταιρία «ΚΥΚΛΟΣ» σε συνεργασία και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού,  του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, του  ΕΟΤ, της Περιφέρειας Ηπείρου, του Δήμου Ιωαννιτών, του Δήμου Δωδώνης, του Δήμου Ζίτσας,  και του Ελληνορωσικού Επιμελητηρίου θα διοργανώσει  από 3 έως 7 Απριλίου  2019, τo «ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ – ΕΛΛΑΔΑ 365 ΜΕΡΕΣ»  & το «2ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ» που αποτελούν  κίνητρο για όλους τους επιχειρηματίες του κλάδου να αναδείξουν τις ικανότητές τους στις Ελληνικές και διεθνείς αγορές.

Το  «ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ – ΕΛΛΑΔΑ 365 ΜΕΡΕΣ» & το «2ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ» αναπτύσσονται σε έκταση 8.000 μ2  στις εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚΙ , σε χώρους καλαίσθητους και ειδικά διαμορφωμένους που πληρούν όλες τις προϋποθέσεις της σωστής οργάνωσης και λειτουργίας καθώς και τις προδιαγραφές των εκθέσεων σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο.

Στόχος του «ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ – ΕΛΛΑΔΑ 365 ΜΕΡΕΣ»  είναι η προώθηση του Ελληνικού Τουρισμού και η ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς και του μορφολογικού κάλλους της Ελληνικής Επικράτειας, όπως επίσης των πλεονεκτημάτων όλων των νομών με γνώμονα αυτοί να γίνουν ελκυστικοί σε ελληνικό αλλά και διεθνές επίπεδο.

Περισσότερα...

Αναζήτηση

Weather

°F°C
Error! Unable to Find Specified Location!

Currency convertorΔίκτυο Συνεργασιών

Θεσμικό Επενδυτικό Πλαίσιο

Η Οικονομία της Ρωσίας

Εκθέσεις

Κανόνες και Πρότυπα Εμπορίου

Χρήσιμα Links

Επιχειρηματικές Ευκαιρίες

Τουρισμός

Είσοδος μελών