ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ Γ.Σ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ "ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ"

ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ»Καλούνται τα Μέλη του Ελληνορωσικού Εμπορικού Επιμελητηρίου την 15 Οκτωβρίου 2019, ημέρα Τρίτη και ώρα 18.00 στo Ρωσικό Πολιτιστικό και Επιστημονικό Κέντρο  (Τζαβέλα 7, Χαλάνδρι) να λάβουν μέρος στην ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του Σωματείου «ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ» με βασικό θέμα την εκλογή νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

Η Ημερήσια Διάταξη έχει ως ακολούθως:

1. Έκθεση του Διοικητικού Συμβουλίου επί των πεπραγμένων του λήξαντος διαχειριστικού έτους.
2. Έκθεση του Ταμία περί εσόδων και εξόδων του Επιμελητηρίου κατά το λήξαν διαχειριστικό έτος.
3. Έκθεση των Ελεγκτών.
4. Απαλλαγή από κάθε ευθύνη του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών.
5. Προγραμματισμός εκδηλώσεων του Ελληνορωσικού Εμπορικού Επιμελητηρίου για το επόμενο διάστημα.
6. Εκλογή Μελών ΔΣ και Ελεγκτών.
7. Διάφορα άλλα θέματα και ανακοινώσεις.

Καλούνται όποια μέλη του Επιμελητηρίου ενδιαφέρονται να υποβάλουν την υποψηφιότητά τους για μέλος του Δ.Σ. να στείλουν την σχετική δήλωσή μέσω e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , φαξ 210 69 81 127 η με παράδοση στα γραφεία του Επιμελητηρίου μέχρι και την Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019 (το έντυπο της δήλωσης υποψηφιότητας επισυνάπτεται).

Δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου στη Γενική Συνέλευση έχουν όσα από τα Μέλη είναι ταμειακώς ενήμερα (Τράπεζα Πειραιώς – αριθ. λογαριασμού 6648-108780-012 / IBAN GR9501716480006648108780012).

Σε περίπτωση αδυναμίας να παραβρεθείτε στην Γενική Συνέλευση, μπορείτε να στείλετε στα γραφεία μας εξουσιοδότηση της αντιπροσώπευσης και της ψήφου σας σε οποιοδήποτε εκπρόσωπό σας ή άλλο μέλος του Επιμελητηρίου (το έντυπο της εξουσιοδότησης επισυνάπτεται).

Σε περίπτωση μη ύπαρξης απαρτίας, τα Μέλη του Σωματείου προσκαλούνται σε Επαναληπτική Γενική Συνέλευση την 29 Οκτωβρίου 2019, ημέρα Τρίτη στις 18.00 στο ίδιο μέρος.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να καλέσετε τα γραφεία του Επιμελητηρίου στο τηλ. 210 69 81 127, 211 700 70 43, Γενική Διευθύντρια κα. Ε. Κοντράτοβα, Ε-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή τον Πρόεδρο κ. Δ. Μπακόλα (τηλ. 210 82 10 895, 6944 6944 47).

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ

Αναζήτηση

Weather

°F°C
Error! Unable to Find Specified Location!

Currency convertorΔίκτυο Συνεργασιών

Θεσμικό Επενδυτικό Πλαίσιο

Η Οικονομία της Ρωσίας

Εκθέσεις

Κανόνες και Πρότυπα Εμπορίου

Χρήσιμα Links

Επιχειρηματικές Ευκαιρίες

Τουρισμός

Είσοδος μελών