Η εταιρεία Hermes Russia ξεκίνησε μια νέα υπηρεσία «εύκολη επιστροφή» για αγορές

Η εταιρεία Hermes Russia ξεκίνησε μια νέα υπηρεσία «εύκολη επιστροφή» για αγορές

Ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες στη Ρωσική αγορά μεταφορών και υπηρεσιών logistics, για εταιρείες εξ αποστάσεως πώλησης, η Hermes Russia, εισάγει μια νέα υπηρεσία και την ονομάζει «εύκολη επιστροφή». Ο πολυεθνικός κολοσσός των logistics διαθέτει περισσότερα από 1600 σημεία παράδοσης, σε όλα τα μέρη της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Η Hermes Russia, κατόπιν αιτήματος των πελατών της, εγκαινιάζει αυτή τη νέα υπηρεσία «εύκολης επιστροφής», η οποία σύμφωνα με το υψηλόβαθμο στέλεχος της εταιρείας Εvgeny Muravyov, «είναι ένα πραγματικό δώρο για πελάτες, που συχνά παραγγέλνουν πράγματα μέσω διαδικτυακών καταστημάτων».

«Από τη μία πλευρά, οι διαδικτυακοί λιανοπωλητές και αγοραστές είναι δύσπιστοι για την πιθανότητα απλουστευμένων επιστροφών. Από την άλλη, σύμφωνα με την εμπειρία των ευρωπαϊκών καταστημάτων της Ερμής, η εισαγωγή μιας τέτοιας επιλογής κατά την παραγγελία αυξάνει τον αριθμό των πελατών περισσότερο από 50%. Η απλοποιημένη επιστροφή είναι ένα είδος εγγύησης της ποιότητας των προϊόντων, στα μάτια του καταναλωτή, ενισχύοντας τη φήμη της μάρκας και δημιουργώντας ένα περιβάλλον για νέες αγορές », λέει η Εkaterina Antsiferova, Διευθύντρια Πωλήσεων της Ερμής Ρωσίας.

Σύμφωνα με ανεξάρτητους εμπειρογνώμονες, η εισαγωγή της απλουστευμένης λειτουργίας επιστροφής, θα αποτελέσει σοβαρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της Ερμής Ρωσίας, στη ρωσική αγορά υπηρεσιών μεταφορών και εφοδιαστικής, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε σημαντική αύξηση του μεριδίου της εταιρείας σε αυτό το τμήμα της αγοράς.