ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Πρόσκληση σε επιχειρηματική αποστολή στην Αγία Πετρούπολη ενόψει του Διεθνούς Οικονομικού Forum, 23-26/5/2018

Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης ΑΕ, υπό τον συντονισμό του Υπουργείου Εξωτερικών και του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, σε συνεργασία με το Ελληνορωσικό Επιμελητήριο Ελλάδας και με την υποστήριξη των ΕΒΕΑ, ΓΣΕΒΕΕ, ΕΣΕΕ, ΣΕΒ, ΕΒΕΘ, ΕΕΘ, ΒΕΘ, ΣΒΒΕ, ΣΕΒΕ, οργανώνει την επιχειρηματική αποστολή στην Αγία Πετρούπολη ενόψει του St. Petersburg International Economic Forum (SPIEF '18) από τις 23 έως τις 26 Μαΐου 2018.

Στόχος της Αποστολής είναι να δώσει την ευκαιρία σε εξωστρεφείς εταιρίες να διερευνήσουν τη Ρωσική αγορά και να έχουν επαφές και συζητήσεις με τοπικές εταιρίες για να επιδιώξουν συμφωνίες για εξαγωγές, joint-ventures, συμπράξεις, μεταφορά τεχνογνωσίας, επενδύσεις, αναζήτηση συνεργατών-αντιπροσώπων, κλπ.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει τρία σκέλη τα οποία θα αφορούν στη συμμετοχή στις εργασίες του forum, στη διοργάνωση ημερίδας με θέμα τις ευκαιρίες ελληνορωσικής συνεργασίας και στη διοργάνωση επιχειρηματικών συναντήσεων B2B με τη συνδρομή της ROSCONGRESS FOUNDATION, διοργανωτή του St Petersburg International Economic Forum και στρατηγικού συνεργάτη της ΔΕΘ-HELEXPO ΑΕ.

Oι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως στείλουν τόσο τη συνημμένη δήλωση συμμετοχής όσο και απαντήσεις στο συνημμένο ερωτηματολόγιο στo Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 4 Μαΐου 2018 για να προετοιμασθούν έγκαιρα οι συναντήσεις Β2Β με ενδιαφερόμενες εταιρείες. Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνήσουν με την κα. Αράξια Γκαναπετιάν, τηλ. 2310-291135, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής όσο και με το πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε στα συνημμένα έγγραφα.

Με εκτίμηση,

ΔΕΘ-HELEXPO AE

Image
Μείνετε Ενημερωμένοι

Το Ελληνο Ρωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο στοχεύει στην συνεχή προώθηση των αμοιβαίων οικονομικών, εμπορικών και επιχειρηματικών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Ρωσικής Ομοσπονδίας

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

κα Σοφία Ηλιάδη τηλ. 210 69 81 127, e-mail. secretary@hrcc.gr
κ. Κωνσταντίνος Πορτοκάλης τηλ. 2310 556 989 κιν. 6979-267127 e-mail.info@hrcc.gr